top of page

OVER HEITO DAKEN EN GROENDAKEN IN SCHOTEN

Aannemer voor dakwerken en groendaken

boom

HEITO BIEDT GROENE DIENSTEN AAN PARTICULIEREN EN BEDRIJVEN

Heito is een jong en energiek bedrijf uit Schoten, in de provincie Antwerpen, dat opgericht is door Heiko Witters. Ik ben geboren met een groot hart voor de natuur en ik droom er al jarenlang van om mijn liefde voor een groener landschap dagelijks te kunnen uiten in onze werkzaamheden. Bij ons kunt u terecht voor algemene dakwerken en zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van groendaken. 

boom

DAKWERKEN IN DE KIJKER

Dankzij onze jarenlange ervaring in dakwerken slaat u bij onze firma twee vliegen in één klap. Naast de creatie van groendaken staan wij in voor allerlei soorten dakwerken. Wenst u uw dak volledig te vernieuwen of is uw Velux aan vervanging toe? Wij zijn gespecialiseerd in zowel grote als kleine dakwerken.

Heito Dakwerken Schoten
boom_2.png

HEITO VISIE

Zo veel mogelijk oppervlakte opvullen met groen, dat is waar Heito als modern tuinbedrijf voor staat! Wij streven naar meer biodiversiteit in de Antwerpse dorpen en steden met het oog op een groenere leefwereld. Wij luisteren aandachtig naar al uw wensen en ideeën om zo samen met u tot een unieke oplossing op maat te komen die volledig in lijn is met uw persoonlijke voorkeur. Zo bent u als klant steeds voor de volle 100% tevreden.

BENT U OP ZOEK NAAR EEN GEDREVEN GEVEL OF DAKWERKBEDRIJF IN DE OMGEVING VAN SCHOTEN? BEL OF MAIL ONS!

bottom of page