top of page
dakwerken HEITO

HEITO DAKEN, DAKWERKEN OP MAAT

Aannemer voor dakwerken

achtergrond HEITO

BREDE WAAIER AAN DAKWERKEN

Een degelijk en goed geïsoleerd dak is van cruciaal belang om uw woning te beschermen tegen diverse weersomstandigheden. Wanneer u onderhoud of herstelwerk aan uw dak dient uit te voeren, is het dan ook sterk aanbevolen om hier onmiddellijk werk van te maken.
 


HEITO VOERT DE VOLGENDE DAKWERKEN OP VAKKUNDIGE WIJZE VOOR U UIT:

logo icoon heito

HERSTELLING VAN UW DAK

Is uw plat dak verouderd of beschadigd of heeft u te kampen met lekkages? Wij zorgen voor de juiste dakbedekking en -isolatie voor uw plat dak opdat u uw energiefactuur razendsnel ziet dalen. Een ander mooi voordeel dat hieraan is verbonden is de stijgende woningwaarde.

logo icoon heito

VELUX PLAATSEN EN VERVANGEN

Na ongeveer 25 jaar zijn de meeste Velux dakramen aan vervanging toe. Wij voeren deze klus binnen een tijdspanne van enkele uren met veel plezier voor u uit. Ook voor de plaatsing van een nieuw Velux dakraam of een Velux dakkapel bent u bij ons aan het juiste adres.

logo icoon heito

RENOVATIE VAN PLATTE EN HELLENDE DAKEN

Hellende daken zijn in de meeste gevallen bedekt met dakpannen en leien. Vooral bij storm- of vorstweer is het waarschijnlijk dat u vroeg of laat te maken krijgt met beschadiging van uw hellend dak. Losgekomen stukken dakbedekking kunnen naar beneden vallen of verstoppingen veroorzaken in de dakgoot. Tijdig herstel is dus absoluut geen overbodige luxe.

HEEFT U KLEINE OF GROTE DAKWERKEN GEPLAND IN DE BUURT VAN HALLE (ZOERSEL) OF SCHOTEN? NEEM DAN CONTACT OP MET HEITO  DAKWERKEN!

bottom of page